0 producten
winkelwagen

de kinderjeans met slijtvaste kniestukken

Home KinderjeansRedlineGreenlineBluelineDealersOver breaKidContact
  • strijkapplicatie knie 1
  • strijkapplicatie knielap
  • strijkapplicatie knielappen
  • strijkapplicaties kniestukken
  • strijkapplicaties knielapjes
  • strijkapplicaties knieen

Strijkapplicaties knie

Veel ouders kennen het probleem dat kinderbroeken binnen de kortste keren stuk zijn op de knie. Wat doe je dan? Repareren met strijkapplicaties omdat het zonde is die nieuwe broek, die nog geen week oud is, weg te gooien? Er bestaan vele knie strijkapplicaties en knie applicaties, retro strijkapplicaties, appels en autootjes........Of je kind laten lopen in een broek met kapotte knieën? BreaKid brengt daar verandering in! Dit is dé stoere kinderjeans met slijtvaste kniestukken. Strijkapplicaties strijken of opnaaien behoort tot de verleden tijd. 

Strijkapplicaties of slijtvaste kniestukken?

De slogan van breaKid kinderjeans is niet voor niets ‘Try to Break it’. Want deze innovatieve jeans is rond de knieën absoluut niet stuk te krijgen. Hoe dat kan? De stoere jeansbroeken zijn voorzien van slijtvast materiaal. Stevige en slijtvaste knielappen! Strijkapplicaties laten namelijk op den duur los. 

Het materiaal wat op de knieën is verwerkt heeft zich bewezen in de werkkleding branche. Dat heeft ons op het idee gebracht om deze stof te gaan verwerken in onze kledinglijn. Het resultaat mag er zijn, duurzame kinderjeans met een stoere uitstraling. Een product met een lange levensduur die de prijs/kwaliteit verhouding toets, met gemak kan doorstaan.    

De kinderjeans met kniestukken van breaKid zijn verkrijgbaar in drie modellen: RedlineGreenline en Blueline

 

.

breaKidje kinderjeans