Redline kinderjeans, voor de spelende banjer.

De Redline jeans heeft ronde broekzakken met dubbele stiknaden. Dat ziet er niet alleen stoer uit, kindlief kan ook fijn zijn of haar handen in de zakken steken. De stiknaden zorgen voor een gave uitstaling doordat ze ook nog eens door de kniestukken lopen.

De naam Redline dankt de broek aan de vrolijke rode revets en rode zigzag steken aan de zijkant. Op de linker broekzak zit een geborduurd breaKidje. De banjer van breaKid!

Kinderen zitten vaak op hun knieën. Een ‘prop stof’ in de knieholte zit dan zeker niet comfortabel. Vandaar dat er bij deze broek in de knieholte een stuk stof is weggenomen. De broek is dus voorgevormd voor een betere pasvorm! Er zijn grappige details aan de broek toegevoegd, zoals aan de onderzijde van de broekspijp een kleurrijk detail. Dit is te zien als de broekpijp is omgeslagen.

 


Kniestukken

De stevige stof en slijtvaste kniestukken, die niet los laten zoals opstrijkbare kniestukken, zorgen voor een langere levensduur van deze broek. Daarom hebben wij bewust gekozen voor combinatiematen. Dit bespaart geld! De broek is uiteraard ook voorzien van een verstelbare taille. Er is bewust gekozen voor een schuifknoop. Drukknopen raken op den duur nog wel eens lam en doordat de levensduur van de breaKid broeken aanzienlijk langer is, werkt een schuifknoop het meest prettig. Uiteraard is deze broek gemaakt van soepel hoogwaardig 100% katoenen spijkerstof ( werkbroekkwaliteit ). De broek is stone-washed voor een stoere uitstraling.