0 producten
winkelwagen

de kruipbroek met slijtvaste knieën

Home KinderjeansRedlineGreenlineBluelineDealersOver breaKidContact
  • kruipbroek met kniestukken
  • kruipbroeken met knielappen
  • kruipbroekje
  • kruipbroek buitenspelen
  • kruipbroekjes
  • kruipbroek baby

Stoere kruipbroek vanaf maat 86!

Try to Break it!

Kruipen, ravotten, rennen en ruig (rustig mag natuurlijk ook) spelen! Dát is heerlijk voor kinderen. Zij mogen zonder zich zorgen te hoeven maken lekker een kleine rouwdouwer zijn. Maar ja, als ouder weet je dat de kans dat er een gat in je broek – vaak op je knieën – komt, aanwezig is. Een kruipbroek slijt vaak snel.
 
BreaKid brengt daar verandering in! Dit is dé hippe kruipbroek met slijtvaste knieën voor buiten. Deze kruipbroeken zijn verkrijgbaar vanaf maat 86 en dus ook ideaal als uw kindje / dreumes net begint te kruipen. Het biedt bescherming aan de knieën van uw baby / kindje. En nog stoer ook!
 

Kruipbroek stevig en slijtvast

De slogan van breaKid kruipbroeken is niet voor niets ‘Try to Break it’. Want deze innovatieve kruipbroek is rond de knieën absoluut niet stuk te krijgen. Hoe dat kan? De kniestukken van deze stoere kruipbroek zijn voorzien van slijtvast materiaal. Stevig en slijtvast!
 
Het materiaal op de knieën heeft zich bewezen in de werkkleding branche. BreaKid is met dit robuuste materiaal aan de slag gegaan en heeft drie verschillende modellen ontwikkeld: de Redline kruipbroek, de Greenline kruipbroek en de Blueline kruipbroek. 
 
De kruipbroeken zijn beschikbaar voor de de volgende maten 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122 en 128. Kies dus uw gewenste maat en koop direct een kruipbroekje / babybroekje online.
 
 
 
 
 
 
 
 

breaKidje kinderjeans