0 producten
winkelwagen

de kinderjeans met slijtvaste kniestukken

Home KinderjeansRedlineGreenlineBluelineDealersOver breaKidContact
  • kniestukken kinderbroek
  • kniestukken spijkerbroek jongens
  • kniestukken
  • kniestukken broek
  • kniestukken kinderkleding
  • kniestukken

Stoere kinderbroek met kniestukken!

Veel ouders kennen het probleem dat een kinderbroek binnen de kortste keren stuk is op de knieën. Wat doe je dan? Repareren met opstrijkbare kniestukken omdat het zonde is die nieuwe broek, die nog geen week oud is, weg te gooien? Of je kind laten lopen in een broek met kapotte knieën? Een broek maken met een opstrijkbaar kniestuk in een vorm van een appel of een ster is natuurlijk erg leuk maar deze oplossing werkt maar tijdelijk.

BreaKid brengt daar verandering in! Dit is dé hippe spijkerbroek met kniestukken voor kinderen.

Stevige en slijtvaste opstrijkbare kniestukken

De slogan van breaKid kinderbroeken is niet voor niets ‘Try to Break it’. Want deze innovatieve broek is rond de knieën absoluut niet stuk te krijgen. Hoe dat kan? De kniestukken van de stoere jeansbroeken zijn voorzien van slijtvast materiaal. Stevige en slijtvaste kniestukken!

Het materiaal wat op de knieën is verwerkt heeft zich bewezen in de werkkleding branche. Dat heeft ons op het idee gebracht om deze stof te gaan verwerken in onze kledinglijn. Het resultaat mag er zijn, hippe duurzame kinderbroeken met een stoere uitstraling. Een product met een lange levensduur die de prijs/kwaliteit verhouding toets, met gemak kan doorstaan.    

De kinderjeans met kniestukken van breaKid zijn verkrijgbaar in drie modellen: RedlineGreenline en Blueline

 

.

breaKidje kinderjeans