0 producten
winkelwagen

de kinderjeans
met knielapjes

Home KinderjeansRedlineGreenlineBluelineDealersOver breaKidContact
  • knielapjes 1
  • knielapjes 2
  • knielapjes 3
  • knielapjes strijken 4
  • knielapjes  kind 5
  • knielapjes opstrijkbaar 6

Stoere kinderbroek met knielapjes!

Veel ouders kennen het probleem dat kinderbroeken binnen de kortste keren stuk zijn op de knieën. Wat doe je dan? Repareren met knielapjes of gebruik maken van opstrijkbare knielapjes omdat het zonde is die nieuwe broek, die nog geen week oud is, weg te gooien? Of je kind laten lopen in een broek met kapotte knieën?

BreaKid brengt daar verandering in! Dit is dé hippe kinderjeans met slijtvaste knieën. Knielapjes strijken behoort nu tot het verleden tijd.

Stevige en slijtvaste knielapjes

De slogan van breaKid kinderjeans is niet voor niets ‘Try to Break it’. Want deze innovatieve jeans is rond de knieën absoluut niet stuk te krijgen. Hoe dat kan? De kniestukken van de stoere jeansbroeken zijn voorzien van slijtvast materiaal. Stevige en slijtvaste knielapjes!

Het materiaal wat op de knieën is verwerkt heeft zich bewezen in de werkkleding branche. Dat heeft ons op het idee gebracht om deze stof te gaan verwerken in onze kledinglijn. Het resultaat mag er zijn, hippe duurzame kinderjeans met een stoere uitstraling. Een product met een lange levensduur die de prijs/kwaliteit verhouding toets, met gemak kan doorstaan.    

De kinderjeans met knielapjes van breaKid zijn verkrijgbaar in drie modellen: RedlineGreenline en Blueline

 

.

breaKidje kinderjeans