Kniebeschermers

Try to Break it!

Kruipen, ravotten, rennen en ruig (rustig mag natuurlijk ook) spelen! Dát is heerlijk voor uw baby of peuter. Zij mogen zonder zich zorgen te hoeven maken lekker een kleine rouwdouwer zijn. Maar ja, als ouder weet je dat de kans dat er een gat in je broek – vaak op je knieën – komt, aanwezig is. Kinderbroeken slijten vaak snel.

BreaKid brengt daar verandering in! Dit is dé hippe kinderjeans met slijtvaste kniebeschermers. Deze kinderbroeken met kniebeschermers zijn verkrijgbaar vanaf maat 86 en dus geschikt voor een baby en dreumes. De broek kan gebruikt worden als uw kindje net begint te kruipen. Het biedt bescherming aan de knieën van uw baby / kindje. En nog stoer ook!


De slogan van breaKid kinderjeans is niet voor niets ‘Try to Break it’.

Want deze innovatieve jeans is met deze kniebescherming absoluut niet stuk te krijgen. Hoe dat kan? De kniebeschermers van de stoere jeansbroeken zijn voorzien van slijtvast materiaal. Stevig en slijtvast!


Kniebeschermers, stevig en slijtvast

Het materiaal op de knieën heeft zich bewezen in de werkkleding branche. BreaKid is met dit robuuste materiaal aan de slag gegaan en heeft drie verschillende modellen ontwikkeld: de Redline, de Greenline en de Blueline. U kunt deze kinderjeans direct online kopen!