0 producten
winkelwagen

de kinderjeans met slijtvaste kniestukken


Home KinderjeansRedlineGreenlineBluelineDealersOver breaKidContact
breaKid Greenline kinderbroek met kniestukken
Toon Greenline voorkant kniestukken
Greenline kinderbroek met knielappen

Greenline kinderjeans, voor de hippe banjers

De Greenline kinderjeans heeft stoere grote zakken met drukknopen op de bovenbenen. Op de linker broekzak een geborduurd breaKidje. De grappige banjer van het merk breaKid. De naam Greenline dankt de kinderjeans aan de groene revets.  

Kinderen zitten vaak op hun knieën. Een ‘prop stof’ in de knieholte zit dan zeker niet comfortabel. Vandaar dat er bij deze broek in de knieholte een stuk stof is weggenomen. De broek is dus voorgevormd voor een betere pasvorm! Er zijn grappige details aan de broek toegevoegd, zoals aan de onderzijde van de broekspijp een kleurrijk detail. Dit is te zien als de broekpijp is omgeslagen.

De stevige stof en slijtvaste kniestukken, die niet los laten zoals opstrijkbare kniestukken,  zorgen voor een langere levensduur van deze broek. Daarom hebben wij bewust gekozen voor combinatiematen. Dit bespaart geld! De broek is uiteraard ook voorzien van een verstelbare taille. Er is bewust gekozen voor een schuifknoop. Drukknopen raken op den duur nog wel eens lam en doordat de levensduur van de breaKid broeken aanzienlijk langer is, werkt een schuifknoop het meest prettig.

Uiteraard is deze broek gemaakt van soepel hoogwaardig 100% katoenen spijkerstof ( werkbroek kwaliteit ). De broek is stone-washed voor een stoere uitstraling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Greenline

Stoere kinderjeans met grote zakken en kniestukken.

normaal 44,95, 

opheffingsuitverkoop

25,00

 

 

info


Ook leuk:

Kniestukken redlineKniestukken Blueline
Greenline details
breaKidje kinderjeans