0 producten
winkelwagen

de kinderjeans met slijtvaste kniestukken


Home KinderjeansRedlineGreenlineBluelineDealersOver breaKidContact
Blueline kinderjeans met kniestukken
Kniestukken
Kniestukken kind

Blueline kinderjeans, voor de echte banjers

De Blueline heeft extra grote kniestukken en heeft stoere verstevigingen op de broekzakken. Deze must have is een broek met details, zoals een gele button op de broekzak en blauwe accenten. Natuurlijk ontbreekt de banjer breaKidje ook niet. Aan de onderzijde van de broekspijp zit aan de achterzijde een leuk detail. Deze zie je als de broekpijp is omgeslagen.

Omdat kinderen vaak op hun knieën zitten, is bij deze broek in de knieholte een stuk stof weggenomen. Hierdoor zit er geen hinderlijke prop in de knieholte tijdens het spelen. De broek is dus voorgevormd voor een betere pasvorm!

De stevige stof en slijtvaste knielappen, die niet los laten zoals opstrijkbare knielappen, zorgen voor een langere levensduur van deze broek. Daarom hebben wij bewust gekozen voor combinatiematen. Dit bespaart geld! De broek is uiteraard ook voorzien van een verstelbare taille. Er is bewust gekozen voor een schuifknoop. Drukknopen raken op den duur nog wel eens lam en doordat de levensduur van de breaKid broeken aanzienlijk langer is, werkt een schuifknoop het meest prettig.

Uiteraard is deze broek gemaakt van soepel hoogwaardig 100% katoenen spijkerstof ( werkbroek kwaliteit ). De broek is stone-washed voor een stoere uitstraling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blueline

Stoere kinderjeans met extra grote kniestukken!

normaal 44,95, 

opheffingsuitverkoop

25,00

 

 

info


Ook leuk:

Redline met kniebeschermers voor babyGreenline buitenspeelbroek
Blueline details
breaKidje kinderjeans