Blueline kinderjeans, voor de echte banjers.

De Blueline heeft extra grote kniestukken en heeft stoere verstevigingen op de broekzakken. Deze must have is een broek met details, zoals een gele button op de broekzak en blauwe accenten. Natuurlijk ontbreekt de banjer breaKidje ook niet. Aan de onderzijde van de broekspijp zit aan de achterzijde een leuk detail. Deze zie je als de broekpijp is omgeslagen.

Omdat kinderen vaak op hun knieƫn zitten, is bij deze broek in de knieholte een stuk stof weggenomen. Hierdoor zit er geen hinderlijke prop in de knieholte tijdens het spelen. De broek is dus voorgevormd voor een betere pasvorm!


100% katoen

Uiteraard is deze broek gemaakt van soepel hoogwaardig 100% katoenen spijkerstof ( werkbroekkwaliteit ). De broek is stone-washed voor een stoere uitstraling.


De stevige stof en slijtvaste knielappen, die niet los laten zoals opstrijkbare knielappen, zorgen voor een langere levensduur van deze broek. Daarom hebben wij bewust gekozen voor combinatiematen. Dit bespaart geld! De broek is uiteraard ook voorzien van een verstelbare taille. Er is bewust gekozen voor een schuifknoop. Drukknopen raken op den duur nog wel eens lam en doordat de levensduur van de breaKid broeken aanzienlijk langer is, werkt een schuifknoop het meest prettig.